luni, 12 decembrie 2011

Trusa sudura autogen portabila

Aparat sudura autogen( acetilena) portabil schimb cu motocultor. Trusa sudura autogen cu regulator de presiune acetilena si oxigen. Aparat sudură autogen portabil de mare putere, ideal pentru instalaţii si lucrări de reparaţii, poate suda material cu grosimea între 1-mm, duze de schimb, .

Trusa autogen sudura - taiere oxigaz profesional. Salut Mi-am cumparat un autogen portabil pt sudarea si alamirea diferitelor piese metalice si nemetalice.


Trusa de sudare este de la CFH si are in co. Preferabil ar fi cu invertorul o sudura WIG in argon dar merge si cu .

Trusa de sudura,truse de sudura,truse de sudura si taiere,trusa de sudura oxiacetilena,trusa de sudura si taiere oxiacetilena,sudura autogen,taiere oxigaz,debitare oxigaz,trusa,oxigen,acetilena. Cea mai convenabila trusa de sudura autogen portabila furnizata cu tuburi de oxigen si gaz detasabile ce pot fi inlocuite cu usurinta. Vand brener sudura autogen cu transport gratis prin posta romana. Turbo Set 30: performante inalte, pret scazut.


Trusa autogen sudare si taiere 4349SACSLGR. Alege din oferte pentru aparat sudura autogen. Aparat sudura autogen - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Cel mai mic sistem de sudura autogen cu butelie si cartus de unica folosinta, intr-un carucior elegant de dimensiuni reduse. Descoperiti produse din sectiunea Truse Taiere Autogen de la Kobill Srl.

Sudura autogena executata cu gaz din butelia de aragaz ( in loc de acetilena) ! In aceasta grupa gasiti preturile si ofertele pentru Truse de sudura si taiere oxiacetilena,. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria SUDARE. Cumpara Aparat de sudura autogen CFH 31la cel mai bun pret.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Miniaparat sudura autogen portabil, complet la 10Ron.