marți, 13 decembrie 2011

Insula de perdele pitesti

Ne gasiti in Pitesti, Galeria Comerciala CARREFOUR (Jupiter City), langa. Se poate gasi la dvs, perdea cu Piratii din Caraibe? Totul pentru fereastra ta: perdele, jaluzele, rulouri.

Vrei sa cumperi intr-unul dintre magazinele noastre? Vezi lista magazinelor in dreapta paginii! Insula de Perdele va ofera posibilitatea de a stabili o intrevedere cu un. Sigur ca puteti vizita magazinul din Pitesti(in Galeria Carrefour-Jupiter City) si sa si .

Sala de evenimente SALON LUXOR de langa Pitesti(Albota)-perdele si draperii. Insula de Perdele spune: august 2 20la 10:14 . Insula De Perdele spune: iulie 2 20la 4:pm.


Si in cat timp ar fi gata toate buc daca comand. Insula De Perdele spune: octombrie 1 20la 4:am.


Ne gasiti in Alba-Iulia, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii , pe Bulevardul REVOLUTIEI vis-a-vis de LICEUL MILITAR. Intr-un spatiu ultracentral, Insula De Perdele va aduce mai aproape o mare.


Ne gasiti si in Pitesti, Jupiter City-Carrefour, cu oferte exceptionale, sute de modele . Ne gasiti in Pitesti, Galeria Comerciala CARREFOUR (Jupiter City), langa spalatoria de haine si lenjerie.

Insula de Perdele va asteapta in Bucuresti (Cora Lujerului, Auchan Militari, Real Pallady) Pitesti, Satu Mare, Targu Mures, Alba Iulia, Craiova, Slatina si va ofera .