marți, 13 decembrie 2011

Fac curatenie la domiciliu bucuresti

Apeleaza la servicii de curatenie la domiciliu pentru timp, servicii. IuliANA D BUCURESTI Femeie educata, harnica, serioasa, atenta la detalii, discreta,responsabila, onesta, punctuala, doresc sa fac menaj pentru persoane ( familii ) serioase. Atunci cand facem curatenie la domiciliu in Bucuresti, folosim produse de curatenie profesionale si echipamente de inalta calitate speciale pentru locuinte de .

Femeie serioasa si muncitoare, ofer servicii de curatenie in Bucuresti. Facem curatenie bec in apartamentul, biroul sau vila dumneavoastra. Ofer carte de munca pentru menajera,preferabil cu domiciliul in sectorul iubitoare de animale . Prestari servicii, Curatenie, menaj, Curatat mocheta la domiciliu Bucuresti, .

Preturi curatenie in birouri Bucuresti, curatenie la banci, spatii comerciale Bucuresti. Daca este cineva interesat, pot veni in weekend sa fac curat si chiar mancare. București…ofer servicii de curățenie la domiciliu…nr de . Servicii curatenie de intretinere Bucuresti Firma de curatenie Instant Clean ofera servicii. Curatare canapele textile si din piele la domiciliu in Bucuresti dar si in.


In apartamente, case si vile din Bucuresti si imprejurimi. Contactati-ne pentru o evaluare si mai multe . Caut familie serioasa pentru ingrijire casa Snagov, tuns iarba, curatenie curte, diverse reparatii, . Baiat tanar,fac menaj si curatenie,in Sector : 3.