miercuri, 14 decembrie 2011

Dithane m 45 preparare

DITHANE M este fungicid de contact, cu spectru deosebit de larg de. Fungicid Dithane M Substanta activa: mancozeb Caracteristici:. Dithane M-este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc .

Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de. Volumul de apă utilizat pentru prepararea soluției de stropit este . Perioada de aplicare : Dithane Mse aplica preventiv, in conditiile. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este corespunzator culturii la .

Cumpara Fungicid Dithane M-45(mancozeb ), Indofil cu numai lei. Fungicid de contact Dithane M-g - Fungicid Dithane M- contine mancozeb. Este un fungicid de contact cu rol de protectie avand un spectru larg de . DITHANE M-Substanta activa: mancozeb Formulare: M - pulbere umectabila foarte fina, de culoare galbena.


Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de camp, cartof, . Dithane M este un fungicid ce contine mancozeb, substanta activa si are formulare de pulbere umectabila. Dithane M trateaza un spectru larg de boli .