miercuri, 21 decembrie 2011

Reparatii canapele sector 6

Servicii de Tapiter sunt oferite in Bucuresti, Sector de Marin Trifan. Reparatii canapele si fotolii din stofa sau piele. Mobilierul de tapiterie din casa ta necesita reparatii?

Retapitare canapele si fotolii in Bucuresti. Retapitare canapele - reparatii tapiterie canapele la domiciliul dv. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Spalare mocheta,covoare,canapele ,fotolii,saltele pat,tapiterie auto.

Oferim servicii de retapitare si reconditionare pentru canapele si fotolii, scaune de birou si alte obiecte de mobilier. Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 14:0 august 201 Numar anunt: 16194449. Rezultate pentru Reparatii Canapele în Bucureşti ; părerile clienților, prețuri, date. Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Bucuresti-Sector 6. Tapiter Bucuresti - execut LUCRARI DE ORICE TIP REPARATII TAPITERIE.


RECONDITIONARI divane, recamiere, canapele, scaune, fotolii capitonate; . Prestatorii cu specializarea Tapiter din Sector Bucuresti. Am terminat vacanta ne-am apucat de treaba - retapitari si reparatii canapele si.

Retapitare canapele - reparatii tapiterie canapele la domiciliu a adăugat 6 . Tamplar cu experienta pentru cele mai dierse reparatii de tamplarie, mobila, canapele, usi fortate si geamuri oferite de tamplari priceputi in Bucuresti. Acum sunt vizitatori pe site si au mai ramas neprogramați tehnicieni din pentru ziua de maine. Iancului 4 Etaj Sector București.


Uite, spre exemplu, unde îți poți reface tapițeria canapelei sau să. Poți întreba la unul din centrele deschise în sectorul tău. Sector BUCUREŞTI, Cod Postal 61306; 021-40922.


Searchromania , cooperative, sector, judetul, bucuresti, informatii, numere, telefon, strazi,.