joi, 8 decembrie 2011

Muscate englezesti

Muscate englezesti - GeraniuDescriere, Ingrijire, Inmultire, Udare, Fertilizare, Temperatura, Boli Daunatori, POZE. Muscata englezeasca sau muscata nobila este una dintre speciile genului Geranium. A batut cale lunga din Africa de Sud pana in Europa, dar . Pe langa muscatele parfumate, exista si un soi de muscata englezeasca, putin mai pretentioasa ca ingrijire, si care difera ca aspect de muscata . Muşcatele înfloresc primăvara şi vara, dar pot avea boboci şi iarna, dacă le.


Muşcata englezească (Pelargonium grandiflorum) are flori mari, . Pelargonium grandiflorum- muscate englezești.

Muscata este o plantă perenă iubitoare de temperaturi moderate sau răcoroase. Muscate obisnuite decor pentru scara de la intrare. Muscate curgatoare rosii Pelargonium peltatum; Muscate englezesti . Eu am pus cate lastari de muscata din cele englezesti(prin august) si nici una nu a vrut sa mi se prinda,mi se inegrea jos din pamant si in varf . Muscata englezeasca (regala) se mai numeste si muscata nobila, datorita florilor cu aspect deosebit, in forma asemanatoare cu panselutele.


Butasi de muscate Zonale, Peltatum si Regale Oferta noastra de muscate cuprinde toata gama PAC-zonale, petatum duble, englezesti, peltatum de balcon, . Cea mai eficientă este înmulţirea prin butaşi, procedeu . Muscata Englezeasca sau Muscata Nobila este o floare perena foarte asemanatoare cu Muscata zonala. Muscatele regale, englezesti, nobile – pelargonium grandiflorum – au frunze usor incretite, cu margini zimtate.


Fie că sunt muşcate englezeşti, fie că sunt obişnuite sau agăţătoare, la începutul primăverii le poţi înmulţi prin butaşi. Fie ca este vorba de muscatele clasice, muscate curgatoare, muscate englezesti sau tiroleze, in serele Fabricii de Plante activitatea este . Pelargonium grandiflora sau muscata englezeasca are flori absolut superbe, bicolore si ceva mai mari decat la celelalte varietati.


Muscata englezeasca se butaseste la sfarsitul verii pentru ca plantele nou formate sa beneficieze de diferente mai mari de tempertaura intre zi si noapte in . Muşcatele sunt frumoase atât în aranjamente menite să fie văzute de la.