joi, 22 decembrie 2011

Argintex pitesti program

Adresa : Pitesti, Judetul Arges , Calea Campulung nr. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Soft Facturare este un program de facturare dezvoltat in Microsoft Access.

Facilitati: emitere de facturi, proforme, chitante, avize, contracte, posibilitate tiparire . Această pagină este generată automat pe baza intereselor utilizatorilor Facebook şi nu este afiliată sau girată de către persoanele asociate cu acest subiect.

Argintex, Magazin universal Pitesti, afla adresa, telefon, website, program si localizare. ARGINTEX SRL, localitatea Pitesti, judet Arges.


Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Arges. Date de contact, bilanturi, informatii financiare si locul . Omul de afaceri argeşean Nicolae Oiţă, cel care deţine atât procesatorul de lactate Lactag cât şi Argintex Piteşti, a decis să investească masiv . Inchiriaza spatii pentru depozitare;Comercializare de marfuri(textile, incaltaminte, obiecte casnice si de menaj). Este vorba de Argintex, din zona de nord a orasului, de pe bulevardul.


Actualitate Business Sport Life Showpe Ziare. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești.

De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. Societatea Apă Canal 20SA Piteşti se implică în organizarea programului Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei .