vineri, 16 decembrie 2011

Dezumidificator ceresit

Ceresit AERO 360°, noul sistem de absorbtie a umiditati ofera o circulatie a aerului de 360°. Ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza . Cu sistemele Ceresit STOP poti uita de umiditatea crescuta din locuinta si efectele pe care aceasta le are asupra sanatatii familiei tale. Aparat absorbant umiditate Ceresit AERO 3la cel mai bun pret acum la.


Este un dezumidificator care absoarbe umiditatea in exces așa cum trebuie, su. Cumpara Absorbant umiditate Ceresit Aero 36 450G online de la eMAG la.


Mi-am cumparat zilele trecute dintr-un supermarket un absorbant de umezeala marca Ceresit.

Acest tip de dezumidificator de la Ceresit este perfect pentru locuința mea, pentru că e potrivit într-o încăpere de maxim de metri pătrați, . Tableta rezerva Ceresit AERO Lavanda ( bucati) , absoarbe excesul de umiditate din aer, neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, ofera un parfum proaspat . Ceresit STOP Umiditatii - Absorbant de umiditate. Dezumidificatorul de camera Ceresit AERO 360° este un aparat casnic de absorbtie a umiditatii. Previne condensul, elimina mirosurile neplacute, previne .