miercuri, 14 decembrie 2011

Storcator de rosii italian

Carnatarul dispune de cutie de transmisie care ofera posibilitatea de a alege. CARNATAR (masina de umplut carnati): Capacitate litri, diametru cilindru cm, lungime cilindru cm.


Carnatar (utilaj de umplut carnati) : - capacitate litri; - diametru cilindru cm;.

Masina de facut carnati manual Carnatar de kg, ,carnatar inox pret. Carnatar Vertical Micul Fermier kg Carnatarul usor de utilizat, realizat din ino. Carnatarul este nou si este construit in totalitate din inox Dispune de prindere de.


Oferta à mprumuturi à ntre persoane fizice 445.

Vand carnatar manual (utilaj pentru facut carnati). Vand carnatar din inox cu o capacitate de litri. Diametru cilindru cm, lungime cilindru cm, angrenaj tip cremaliera, tevi de diferite . Oscar Da-9storcator prin presare la rece. Acest aparat electrocasnic este de preferat, un storcator de rosii, o presa sau un separator.


Cea mai buna alegere este o masina tocat carne si rosii electrica. Storcator de rosii Zilan 5563Cu ajutorul acestei masini de rosii puteti prepara sucuri pentru iarna simplu si rapid. Storcator electric de rosii, marca Montini, din aluminiu, format din unitatea centrala de dimensiuni x x 2cm si accesoriile pentru stors si strecurat sos de . Storcator electric de rosii, marca Montini, din aluminiu, format din unitatea centrala de dimensiuni x x 1cm si accesoriile pentru stors si strecurat sos de .

Storcator de rosii electric, din dur aluminiu, de productie ruseasca. Dimensiuni storcator rosii profesional din fonta: x x cm. Aparat italian de facut suc sau piure din in.


Compara preturile la Storcator Manual De Rosii, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Storcator de rosii, cu cuva de colectare Producator: Categoria: cadouri pentru bucatarie Cod produs: 37Nu mai este nevoie sa cumparati sucuri de legume .