marți, 27 decembrie 2011

Bruxelles obiective turistice

Construit in anul 195 Atomium reprezinta prima atractie turistica pentru vizitatorii orasului Bruxelles. Complexul este unul foarte vast, fiind realizat pe opt . Bruxelles este si un atragator oras turistic, in care calatorii pot gasi o multime .

E plăcut să fii turist în Bruxelles când ai la îndemână o listă de obiective turistice ca aceasta. Nu rata top 10: Grand Place, Manneken Pis, . Obiective turistice Bruxelles, Lista obiectivelor turistice din Bruxelles ce merita vizitate.


Ce poti face zile in Bruxelles, Belgia: obiective turistice, ruta de vizitat, harta, cazare, vremea, imagini si alte informatii.

O lista de sfaturi utile pentru cei care vor sa vada Bruxelles: principalele obiective turistice din Bruxelles, cazare ieftina, masa, etc. Din punct de vedere turistic, trebuie să admitem că Bruxelles nu abundă de obiective must see. Vă gândiți la o clădire simbol când auziți . Acest tur ofera o noua perspectiva asupra atractiilor principale din Bruxelles si cai mai putin “batatorite”.


Cateva dintre obiective sunt: Grand Place, Manneken . Topul obiectivelor turistice de vizitat în Bruxelles. Astăzi vom da iama în Bruxelles pentru a cunoaşte mai bine partea culturală, sau partea obiectivelor turistice din acest oraş. Bruxelles-cateva obiective turistice in imagini.


Pe langa faimoasa ciocolata belgiana, Bruxelles ofera si multe alte obiective turistice interesante. Cand vizitam capitala belgiana, putem vedea unicul Atomium . Am vizitat multe obiective turistice cum ar fi muzeul marinei aviatiei automobilului. Cladirea Primariei Bruxelles-ului se poate vizita in anumite perioade. Dintre obiectivele turistice romanesti puteti vedea Palatul Mogosoaia . Grand Place este centrul economic si social al orasului Bruxelles.


Cladirile din centrul orasului au fost constuite in secolul XV. Regiunea Bruxelles, Belgia Obiective turistice in categoria: Monumente Atomium este cel mai cunoscut obiectiv turistic al orasului Bruxelles.