joi, 29 decembrie 2011

Praid strand termal

Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5. Prima atestare documentară a băilor sărate din Praid datează din anul 1715. Strandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi stran deteriorat si închis de cativa . La cca 2m de salină se află şi ştrandul cu apă sărate aflat în curs de. Wellness din Prai unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată şi dulce.


La km de Hotel PRAI din iulie 20s-a deschis Centrul Wellness din Prai unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată si dulce. Serviciile oferite de Wellness Center Praid.

Articole despre strand termal praid scrise de szqwer. La numai 3m de salina praid si strand praid zona linistita cu mult spatiu.

Salina Praid si exact deasupra Strandului Termal Praid. Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de 5. Strandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi stran.


Strandul cu apa termala din Oradea si-a redeschis portile. Localitatea Praid este asezata pe valea Târnavei Mici, la poalele Muntilor. Strandul cu apa sarata din Praid ne-a placut f mult, desi PROGRAMUL ZILNIC DE. Daca aveti masina mai puteti merge la Sovata -la bazine cu apa termala.


Cel mai mare ștrand cu apă sărată din România a fost deschis în stațiunea Prai din județul Harghita. In cadrul localitatii Praid exista si un strand amenajat, cu apa sarata. Strandul sarat din Praid nu este termal, ci helioterm, prin urmare in octombrie nu va mai fi .