joi, 15 decembrie 2011

Mobila in rate md

Noi oferim o metodă exclusivă între magazinele de mobilă din Moldova, care presupune a cumpăra mobila direct de la Samani în rate fără a merge la bănci sau . Acum zile - Magazin de mobilă în Chisinau, bucătării la comandă, mobilă moale în Moldova, dulap cupe, paturi, dormitoare, mobilă pentru copii. Doar la noi mobila se achită în rate fără dobîndă, fără comisioane.

Magazinul de mobila Icam, ofera mobila in credit la cele mai avantajoase conditii. MD este simplu si convenabil de luat mobila in rate. Mobilata - compania de mobilă la comandă in Chisinau vă deservesc în termenii stabiliţi.


Comanda mobilă în Chişinău sau în Moldova.

Fabrica de mobila Confort republica Moldova or. Chisinau, Мебельная фабрика Confort Молдова г. Acum zile - MOBILA ÎN CREDIT fără procente, doar cu buletinul de identitate, timp de minute.


Numai SAMANI cumpără orice tip de mobilă în rate . ICAM puteți procura orice tip de mobilă în credit doar în baza buletinului de identitate, fără certificat de salariu . Pentru comoditatea clientului, vă propunem obțiunea „Oficiul Mobil”, ABSOLUT GRATIS, această obțiune include: Designerul se deplasează la domiciliul DVS . In magazinul nostru online veti gasi in vanzare mobila in Moldova la cele mai mici preturi. Mobilier modern la oferte avantajoase in Chisinau, calitate inalta, de la .