miercuri, 28 decembrie 2011

Simulator culori case exterior

Simulator culori vopsele lavabile pentru exterior si interior cladiri. Vizualizati in mediul virtual cum va arata casa dumneavoastra. Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, materiale de constructii, gradina si bricolajIti . Alege culorea acoperisului si accesoriilor ce ii confera casei tale personalitate. Aceaste culori au doar caracter orientativ.


Datorita diferentelor de redare dintre monitoare pentru o culoare exacta este necesar sa consultati un paletar de culori . Casa ta va fi cu adevarat speciala numai dupa ce vei alege culoarea potrivita pentru exterior.

Nu mai sta pe ganduri, alege si coloreaza! Paleta de culori pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative structurate - alege culoarea din mii de nuante - paletar sau cartela de culori. Simulator culori pentru casa ta - solutii pentru acoperis cu tigla metalica, tigla ceramica, sisteme pluviale, ferestre de. In prima faza ma intereseaza pentru exterior.


Vreau sa combin culori pentru acoperis, tamplarie, pereti. Iata cateva combinatii de culori pentru exteriorul casei astfel incat identitatea vizuala sa fie una clara, personalizata.