vineri, 23 decembrie 2011

Stingator cu praf

Stingator tip P- ideal pentru birouri, case, tiruri, camioane. Destinatia produsului: Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu kg pulbere, P este . Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea începuturilor de incendii, ușor.

Utilizarile stingatoarelor cu pulbere variaza si in functie de marimea acestora. Astfel, stingatoarele mici de si kg pot fi folosite cu succes la stingerea . Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea. Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt .

STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC P6. Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat . STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC , P1. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STINGATOARE. Preturi pentru STINGATOARE de la lei. Focar tip 8A ; 34B -Dimensiuni : x 3-Cantitate ag. Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de kg.


Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in secunde. Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la dispozitie: stingatoare, hidranti, tevi refulare, furtunuri, racorduri, substante de stingere, .

STINGATOARE PORTABILE CU PULBERE PRESURIZATE PERMANENT. Tip stingator, Focar tip, Dimensiuni Ø x H (mm), Greutate stingator (kg), Cantitate . Stingator P stingator P5 stingator G stingator pulbere, stingatoare CO stingator spuma aeromecanica, SM50. Comparati preturile magazinelor online la Stingatoare gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Stingator din . Avestingatoare, extinctoare, hidrant, cutie hidrant, cutie psi, furtun.


Acest stingator presurizant permanent detine un sistem de stingere prin pulbere. Este recomandtat atat pentru spatiile deschise, . Stingator pde la distribuitori, prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Informatii utile PSI - prevenirea si stingerea incendiilor.