miercuri, 2 noiembrie 2016

Jysk bucurești

Vizitaţi magazinele JYSK pentru a descoperi o oferă extraordinară la toate produsele pentru casa dvs. Informatii despre magazinele si centrele de vanzareJYSK din Bucuresti. Programul de lucru, telefon, harta si promotiile in curs pentru a gasi magazinele JYSK .

In Romania Jysk are magazine in mai multe orase din tara, printre acestea numarandu-se Constanta, Oradea, Bucuresti, Galati, Pitesti, Ramnicu Valcea, Deva, . Inspirație pentru casa ta, sfaturi pentru un somn mai bun și. Jysk lant de retail care se ocupa cu vanzarea de mobilier, decoratiuni, saltele, lenjerii, accesorii pentru casa. Pentru că la JYSK ești la cheremul samsarului de .

JYSK este o companie daneza foarte puternica pe piata . JYSK este un lant international de distributie care comercializeaza 'totul pentru casa' si care este detinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut in . Magazinul JYSK din Bucuresti - Pallady cauta o persoana full-time pentru a se alatura echipei. JYSK GROUP își are sediul în regiunea scandinavă: primul magazin fiind deschis în Danemarca în 1979.


JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, continuă expansiunea și inaugurează două noi magazine în București și Craiova. Sediu JYSK ROMANIA SRL - informaţii de contact.


Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare JYSK Romania, care. Jysk va deschide, în perioada următoare, unități la Criova, Drobeta Turnu Severin și București, Mihai Bravu, lângă Kaufland.


Dacă sunteți amatori de reducerii, atunci treceți-vă ziua de noiembrie în agendă, pentru că JYSK deschide un nou magazin în București.