luni, 2 noiembrie 2015

Scaune frizerie ieftine second

Scaune frizerie-coafor,mobilier coafura,scafa,unitate de spalare,vand. Gasesti usor case si apartamente de vanzare sau de inchiriat, masini second han electrocasnice la preturi .

Super ieftin, vand mobiler salon infrumusetare,12poze. Scaun frizerie, achizitionat de luna, stare excelenta, nefolosit. Alege din oferte pentru scaun frizerie ieftine.

Scaun frizerie ieftine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Scaune coafor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Scaun cosmetica,frizerie,mobilier scaun SALON manichiura,pedichiura Negru. Cum standardele de frumusete sunt din ce in ce mai ridicate, saloanele trebuie sa se ridice si ele la randul lor la asteptarile clientilor. Scaun frizerie de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Un scaun de frizerie este ideal și, în acelaşi timp, special conceput pentru a asigura confortul clientului și respectiv a artistului, cu scopul de a-i simplifica munca . Pompa hidraulica cu baza rotunda pentru scaunele de frizerie. Scaun frizerie cu spatar rabatabil, pompa hidraulica blocabila, baza cromata in forma de disc, .

Cumpara acum o unitate de spalare coafor ieftina la cel mai mic pret din piata! Dotari saloane si echipamente complete pentru saloanele de frumusete. SCAUN FRIZERIE OLD VIEW - IN STOC - Livrare imediata. Pompa hidraulica blocabila, baza inox, spatar, tetiera si suport picioare reglabil. Scaune second hand frizerie Anunturi cu Scaune second hand frizerie Cauta.


Mobila ieftina pentru saloane de coafura.