luni, 2 noiembrie 2015

Aparat spalat covoare

Aparat de spalat covoare, tapiterie si pardoseli Vax All Terrain. Aparat profesional de spalat tapiteria si pete covor Vax VCW 02.


Utilaje spalat covoare: masini automate de spalat covoare, storcatoare cu centrifuga.

Aparat de spalat covoare sau mocheta cu greutate redusa si usurinta in manevrare, curata in profunzime covorul sau mocheta cu ajutorul a doi tamburi cu perii . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice.


Spalator de covoare cu greutate redusa sin usurinta in manevrare, curata in profunzime covorul sau mocheta cu ajutorul a doi tamburi cu perii rotative.

Aparat injectie extractie pentru spalat covoare si tapiterii VAX VCW 05. The Vax Commercial VCW-spray extraction cleaner is the.


Macleca total CATINET Echipamente pentru spalatorii ecologice de covoare medii MASINA AUTOMATA DE DESPRAFUIT, SPALAT SI . Aparatele de curatat cu inalta presiune Kärcher indeplinesc toate pretentiile si pot fii. Masina pentru curatat covoare de la Kärcher permite curatarea economica,.


Aspiratoarele pentru spalat Kärcher sunt ideale pentru curatarea tuturor . Utilaje spalatorie covoare - centrifuga covoare, monoperie electrica,. Ex: pt metoda de aplicare prin injector cu lance de spumare si aparat jet . Aspirator cu spalare cu injectie-extractie Karcher SE 5.

Echipamente de curatat covoare, mocheta, utilaje spalat covoare. Aparatura profesionala pentru curatarea covoarelor. Aparate cu Injectie Extractie Karcher de SPALAT COVOARE SI TAPITERIE. Store comercializeaza aparate de curatat covoare si mochete profesionale Karcher.


Aici cateva poze, de la stanga la dreapta : masina de spalat covoare manuala,. Descoperiti utilaje spalatorie covoare la preturi reduse (produse).


Prezentarea video a produsului Aparat electric pentru spalat covorul. Se aspira covorul inainte, de preferat a se folosi un aspirator cu .