miercuri, 16 septembrie 2015

Sc samuel prest srl tulcea

Suntem producatori de mobilier si tapiterie la comanda cu o vechime de peste ani pe piata din Tulcea. Ne dorim ca sa oferim clientilor produse de calitate . Producator de mobilier si tapiterie la comanda, Tulcea.

Samuel Mobilier added new photos from October to the albuPoze . Arhitectura si Design Interior Bucuresti Pitesti Tulcea, Arhitectura Tulcea, Arhitectura Bucuresti, Arhitectura Pitesti, Design Interior Tulcea, Design Interior . Samuel Prest SRL producător mobilier şi tapiţerie la comandă. Biblioteci, mobilă de birou, canapele, fotolii,.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Tulcea: Producem mobilier si tapiterie la comanda de calitate superioara. Avem o experienta de peste ani pe piata locala. Tulcea, Telefon 0240-57cu Orar, păreri şi Indicații rutiere.


SC Samuel Prest SRL Tulcea - este o firma producatoare de mobilier si tapiterie la comanda, cu o experienta pe piata de peste de ani. Asiguram masuratori si consultanta in orasul Tulcea. Mobilier de bucatarie la comanda (personalizat) in Tulcea, Bucuresti, Constanta. SC SAMUEL PREST SRL - Producator de mobilier si tapiterie la.


Vrei sa te angajezi la SC SAMUEL PREST SRL?

Rezumatul afacerilor derulate prin SEAP de S. Producator de Mobilier si tapiterie la comanda. Tulcea OFERTA PRODUSE SERVICII :: Bucatarii, Living-uri, Dressing-uri, Camere Tineret, Camere Copii, Mese, . Samuel Prest SRL, cel mai mare producator de mobilier din judetul Tulcea, angajeaza tamplari pentru montaj mobilier in fabrica S. SC ALUM SA Tulcea – este cuprins in Programul National de Reducere a Emisiilor.


SC AKER Tulcea SA, SC Memphis SRL si SC Samuel Prest SRL. SAMUEL PREST SRL, din Tulcea — Date de contact, bilant contabil, CAEN 200 date financiare, date administrative. Dining room furniture: Romania: SC SAMUEL PREST SRL. DIRECTOR ECONOMIC la DIRECŢIA SILVICĂ TULCEA.


Benga George Cătălin SC Samuel Prest SRL salariu 17. Rom K-Dran SRL, Panemar Morarit si Panificatie SRL.