luni, 7 septembrie 2015

Balamale pat rabatabil

Pat de perete rabatabil cu canapea pentru parinti inghesuiti. SC PROIECT COMEXIM SRL executa sisteme metalice pentru paturi rabatabile la dimensiuni standard sau la comanda si furnizeaza suport tehnic.


Feronerie pentru paturi - Balama rabatanta brat sau suport gat.

Pagina de început Feronerie pentru mobilă Dotări pentru spaţii de zi, dormitoare, băi, spaţii de depozitare Feronerie pentru paturi, paturi rabatabile incorporate . Mecanismul pentru pat rabatabil simplu ridica 1kg (portanta dinamica) formate. Montajul setului de balamale si picioare trebuie sa fie realizat numai de un . Feronerie pat rabatabil montare longitudinala.

Mecanism pentru pat rabatabil - Suporturi pentru saltele si accesorii. Santi: avem o oferta foarte variata de accesorii mobila si mobilier. MECANISM PAT RABATABIL - M Darel importator si distribuitor PAL, mobilier din PAL, feronerie si accesorii mobilier. Setul de balamale ( stanga, dreapta) se monteaza pe somiera deja gaurita utilizand.


Pentru constructia unui pat rabatabil prezentat mai sus se folosesc urmatoarele piese: -somiera metalica cu ranforsari pe mijloc avand coltare . Vreau sa fac un pat rabatabil, de perete ascuns intr-un dulap, in sufragerie,. Sistem numai pe balamale si cu polita(picior) cam 7RON.


Pat rabatabil cu cel mai bun sistem de rabatare.

Modelele de pat rabatabil realizate impreuna cu corpurile de mobilier aferente sunt multe si interesante. Oferte produse si servicii: balamale pentru ridicare pat. Mecanismul pentru pat rabatabil simplu ridica kg.


Pat rabatabil pe perete la comanda Bucuresti-pret pat rabatabil dormitor, pat rabatabil pe orizontala sau verticala.