vineri, 25 septembrie 2015

Perdele exterioare pentru terase

Tesaturi pentru terase si aer liber, confectionate din materiale rezistente la frecare si conditii meteo nefavorabile. Pereti transparenti cu rulare pe tambur, ideali pentru foisoare, terase, restaurante, cafenele si alte spatii cu deschideri variate.


Perdelele si draperiile pentru terasa au importanta practica si estetica.

Indiferent de marimea terasei, aceasta este o poarta de comunicare cu exteriorul, implicit . Realizam inchideri de terase ,balcoane , foisoare cu aceste modele de rulouri. Folia transparenta este o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc . In materie de perdele si draperii ,Ideeastil va ofera atat modele clasice, moderne, cat si in functie de destinatie.

Tehnici si sisteme de umbrire interioare si exterioare. Cautati o solutie economica si eficienta pentru a va umbri terasa? Este poate singura solutie pentru infrumusetarea si racorirea spatiilor exterioare. Perdele de apa cu sisteme de recirculare si sisteme de . Am facut o selectie cu idei minunate pentru amenajarea teraselor din curte, astfel incat sa va inspirati in amenajarea propriilor terase.


Category: Articole, Design exterior, Sfaturi de la consilieri, Textile Tags: amenajare terasa.