vineri, 18 septembrie 2015

Compot de coarne beneficii

Coarnele au efect energizant si tonic asupra intregului organism. Din fructe se face suc, compot, dulceață, gem, sirop, jeleu, marmeladă, vin,.


Compot din coarne de pădure – Mod de realizare:.

Coarnele sunt o sursă surprinzătoare de provitamina A, Vitamina Bși. Fructe de pădure prietenoase, mici şi năstruşnice, coarnele au culoare roşie,. Intre timp punem apa la fiert si in momentul in care clocoteste adaugam si zaharul.


Coarnele sunt fructe care se obţin în exclusivitate de la plante sălbatice.

Din coarne se prepară dulceaţă, suc, sirop, marmeladă, pastă. Aceste fructe se pot consuma proaspete sau se pot utiliza pentru prepararea de sucuri naturale, siropuri, compoturi, lichioruri (cornată), vinuri, marmelade sau . Coarnele se pretează excelent la gătit și din ele se face în mod tradițional gem, marmeladă, sosuri, dulceață, compot și sirop.


Cand vrei sa te dai mare si a toate stiutor incepi cu o intrebare de genul: “Cine nu a auzit de coarne de padure? Ce substanțe nutritive conțin coarnele și ce beneficii au? Uscate se consumă în ceaiuri şi compoturi. Căutaţi napi, coarne, roşcove, bame, hrişcă, mei şi consumaţi-le pentru a fi sănătoşi ca-n copilărie.


Din coarne se prepara, in mod traditional, gemuri, marmelada, sosuri, dulceata, compot si. Fructele intregi, sosul sau pasta de coarne sunt foarte potrivite .

O minunatie a naturii, fructele astea astringente, pline de vitamine si care amintesc de vacantele la bunici - coarnele sunt printre cele mai cautate fructe de . Aceste fructe se obtin aproape in exclusivitate de la te salbatice, deoarece Cornul se culti foarte putin in tara noastra, in parcuri (ca specie decorati)-si in unele . Dieta pe bază de compot: Slăbeşti kg în zile. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului.


Aceasta leguma este adesea recomandata de catre . Coarnele de padure sunt fructe de padure care aduc extraordinare beneficii sanatatii. Conține: coarne de pădure, uscate natur, bogate în vitamina C.