vineri, 4 septembrie 2015

Rafturi sticla bacau

Rafturi de sticla, rafturi metalice, combine frigorifice. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Rafturi magazin toneti tejghele vitrine mobilier sticla pentru spatii comerciale la comanda in toata Romania. Descoperiti rafturi sticla la preturi reduse (produse). Localitate: Traian Judet: Bacau Producator. Dimensiuni: -h 2-diferite latimi 665 . Primim comenzi de rafturi si tejghele din urmatoarele judete : Alba , Arad , Arges , Bacau , Bihor , Bistrita Nasaud , Botosani , Braila , Brasov , Bucuresti , Buzau . Oferte produse si servicii: rafturi sticla magazin.


Un articol cu pret mic pentru rafturi printre care rafturi din sticla. Mobilierul este format din birouri de oficina simple si cu cruce, corpuri prezentare produse cu sertare si rafturi din sticla, vitrine cu usi din sticla, masa rotunda si .

Bacau Vitrine frigorifice echipamente pentru magazine. Raft sticla transparent regular 600x200xla cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria RAFTURI. Căutari referitoare la damigeana sticla bacau. Gasiti Rafturi Magazine rapid si simplu, ieftin si la preturi bune! Articole despre toneti din sticla bacau scrise de marian3103.


Vand rafturi metalice de perete si gondole second hand ,cu polite de sticla. Rafturile de perete pot avea 75m sau 2m inaltime,o polita metalica de baza plus 4 . Frigider Arctic vertical cu usa de sticla cu rafturi.


Functioneaza foarte bine, nu consuma mult.