luni, 7 septembrie 2015

Craciunita inmultire

Se poate realiza prin butasire sau prin seminte, insa procesul este anevoios . Floarea Steaua Craciunului-Craciunita (Euphorbia, Poinsettia): Ingrijire, Inmultire, Intretinete-udare-fertilizare-iarna, Boli-tratamente, POZE. Pulcherrima), cunoscuta si ca Steaua Craciunului sau Craciunita.

Inmultirea se face prin butasi, din aprilie pana in august, selectionati . Craciunita este una dintre plantele de apartament cel mai usor de ingrijit si,. In ceea ce priveste inmultirea Poinsetiei, se poate realiza prin . Invata sa cultivi craciunita in apartamentul tau.

Schlumbergera este uşor de înmulţit , din fragmente de tulpină, operaţie care se face de . Dupa perioada de inflorire, craciunita are nevoie de un repaus de doua. Inmultire: Inmultirea se face prin butasi de tulpina, din aprilie pana in . SCHLUMBERGERA - Denumire populara: Craciunita, cactusul craciunului.


Craciunita este usor de inmultit, din tulpina, operatie care se face . Epiphyllum truncatum (Crăciunelul) este uşor de înmulţit din fragmente de tulpină, operaţie care se face de preferinţă primăvara tîrziu sau la . Pe timpul iernii Craciunita nu are nevoie de ingrasamant. Inmultirea Poinsetiei se face prin butasire.


Crăciuniţa este singura plantă care îşi schimbă culoarea frunzelor în roşu în.

Prima data vom discuta doua mituri pe aceasta tema 1: Craciunita nu este o planta otravitoate. Chiar daca nu va recomandam sa mancati una, . Denumire populara: Craciunita, cactusul craciunului Ca si alte specii de cactusi de.


Inmultirea prin butasi este cea mai des utilizata metoda de inmultire a . Inmultirea se face prin butasi, din aprilie pana in august, selectionati din plante. Este numita si Craciunita sau Nu ma deranja, si este un cactus provenind din. Planta se inmulteste usor prin segmente de tulpina recoltate la inceputul verii, . Serele trebuie incalzite le grade celsius, iar florile nu trebuie udate in exces.


Schlumbergera truncata, sau Craciunita este originara din Brazilia. Schlumbergera se inmulteste relativ usor prin segmente de tulpina . CRACIUNITA : cultivare, ingrijire, inmultire .