joi, 10 septembrie 2015

Dithane m 45 pret

DITHANE M este fungicid de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune, . Dithane M-este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc . Fungicid Dithane M Substanta activa: mancozeb Caracteristici: Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu.

Compatibilitate: Dithane M este compatibil cu majoritatea insectofungicidelor. Pentru livrări en-gros, solicitaţi listă de preţuri ! Perioada de aplicare : Dithane Mse aplica preventiv, in conditiile favorabile.


Fungicid cu spectru larg de combatere a bolilor Dithane Mla Cartof, Ceapa, Castraveti, Tomate,.

Dithane M este un fungicid ce contine mancozeb, substanta activa si are formulare de pulbere umectabila. Compara cu un alt produs; Anunta-ma cand scade pretul. Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de . Dithane este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de câmp, legume, flori, livezi si vita de vie, . DITHANE M-Substanta activa: mancozeb Formulare: M - pulbere umectabila.


Magazin online cu produse fitofarmaceutice Fungicide, Erbicide, insecticide acaricide si multe altele.