vineri, 11 septembrie 2015

Ce inseamna ozn

Definitie OZN - afla ce inseamna OZN si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru OZN din dicționarele: DEX '0 DOOM DCR GTA, DE,.


Un ozene e reperat de doi polițiști radiofoniști. Obiect zburător neidentificat (OZN) sau UFO (Unidentified Flying Object) este denumirea generică dată corpurilor zburătoare reale sau . Obiect zburător neidentificat (OZN) este denumirea generică dată corpurilor.


N este o abreviere care vine de la Obiect Zburator Neidentificat. O ce vine din engleza de la Unidentified .

Nume andrei a scris: asa se mai spune si la cafea O Zeama Neagra. OZN înseamnă obiect zburător neidentificat, chiar dacă de cele mai multe ori sintagma se foloseşte pentru a vorbi despre farfuriile zburătoare . Dex-dictionarul explicativ doom-Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic unicef-fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al . Stiu ca este ceva zburator, insa nu stiu de la ce vine denumirea si mai exact cum arata.


E bine sa ai vise de acest gen, inseamna ca subconstientul tau simte. Daca visezi ca vezi OZN-uri zburand pe deasupra ta inseamna ca in viata reala nutresti sa ai o elevare maxima in plan spiritual, vrei sa te ridici . Can intr-un text, apare o sigla fara vreo explicatie sau vreun element care sa sustina semnificatia acesteia, inseamna ca sigla poate fi . Semnificatia visului OZN, afla ce inseamna sa visezi un OZN.

Concluzia studiului a fost suprinzatoare: OZN-urile nu reprezinta o amenintare. Moldovenii au decis: pro-rusul Igor Dodon e noul presedinte. Se pare însă că vor primi un ajutor “cosmic” de vreme ce OZN-urile au. Un fost selecționer îl atacă pe DauDacă e bărbat, își dă demisia. UFO standuri pentru obiect zburător neidentificat.


Termenul a fost creat în 19de către Statele Unite Air Force. Este practic un obiect care este în aer, care nu . SUA deţine o flotilă spaţială numită “Paznicul solar”, fiind alcătuită din OZN-uri gigant, ce au forme de ţigarete.