vineri, 18 septembrie 2015

Paleta de muste

Avantaje: - omoara insectele zburatoare: muste, tantari, tauni, bondari, viespi, molii, etc. Paleta electrica reincarcabila pentru muste si tantari Paleta functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Alte produse pentru casa Produse Asemanatoare cu: Paleta muste insecte paleta electrica anti insecte cu descarcare electrica - PRET incepand de la .

Oradea, judet Bihor Adaugat La 09:1 aprilie 201 Numar anunt: 50005713. Paleta electrica impotriva insectelor, Paleta de Muste Electrica, Paleta electrica anti-insecte. Paleta de muște este un instrument manual folosit pentru a omorî muște sau alte insecte.


Mod de functionare: tineti apasat butonul in timp ce loviti insecta.

Paleta muste la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ARTICOLE PVC PENTRU CURATENIE.

Cumpara Set palete pentru muste, plastic la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Cumpara Paleta muste x baterii AA, nu include baterii la cel mai bun pret. Cumpara Paleta pentru muste cm, Fackelmann online de la eMAG la pret avantajos.


Traducere pentru 'paletă' în dicționarul englez gratuit. Mai multe traduceri în engleză pentru: paletă de muște. Incepeti sa castigati batalia impotriva lor cu paleta de muste electrica! Mustele si tantarii vor cadea morti atunci cand ating . Paleta muste electrica Paleta electrica Mod de functionare: tineti apasat butonul in timp ce loviti insecta. Reacţiile incredibile a doi prieteni care au lins o paletă de prins muşte cu şocuri electrice.


Jocul adevăr sau provocare este unul dintre cele mai cunoscute . Muştele şi ţânţarii vor cădea morţi atunci când ating . BioStop Farm - Capcana anti muste cu feromoni Descriere si intrebuintare : Prin. Paleta electrica impotriva insectelor Cum functioneaza : Paleta functioneaza . Paleta electrica anti muste Paleta electrica anti musteMod de functionare: tineti apasat butonul in timp ce loviti insecta.