joi, 10 septembrie 2015

Racitor alimente

Cutii alimente cu racitor: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Acest sistem asigură performanţă ideală în răcirea şi congelarea alimentelor. Mai mult, cu sistemul DuoCooling nu se face transfer de aer .

Răcitor alimente Liebherr Kühlschrank FKS 260 marca nemțească, consumul anual de energie 5kWh pe an, capacitatea totală de 2de litri, zgomot . Răcirea alimentelorLinde s-a implicat de-a lundul anilor în mod activ în dezvoltarea proceselor de răcire criogenică, și a creat numeroase sisteme pentru . Racitor de pahare, glass chiller cu COalimentar, ideal pentru Baruri, pub-uri si restaurante unde se doreste servire impecabila, la standarde . Racirea si congelarea este un procedeu din ce in ce mai utilizat in productia alimentelor, iar solutiile care sustin acest tip de procedeu le avem chiar noi, Air .

Racitorul auto pentru sticle este foarte util in timpul calatoriilor lungi cu masina,. Prima Pagina Accesorii Auto Moto Pastrare Alimente Racitoare Sticle.


Waeco MyFridge MF 1W - Racitor Sticla Vin este un racitor pentru sticla de vin ce . Producator: Ezetil Model: SFCaracteristici Lada frigorifica fara alimentare Capacitate de. Dimensiune: x x cm Geanta racitor cu buzunar.