miercuri, 30 septembrie 2015

De ce frigiderul prinde gheata

Vi se întâmplă ca apa să se scurgă pe peretele din spate al frigiderului sau chiar să găsiți un strat de gheață? Astăzi vă vom explica de ce se întâmplă acest . Pe spatele frigiderului cu dezghetare automata e ok sa se depuna fie un strat foarte subtire ca de zapada iar in etapele de dezghetare sa apara .

Am o maaaaaaaaaare problema de ceva vreme: in frigider imi apare gheata sau o zapada mai dura, mai degraba, in partea de sus, adica . La modele fara gheata nu gasim apa in frigider. Daca e prea cald sau prea incarcat sau deschis prea des bruma devine gheata.


Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,.

Frigiderul deschis se strica - De fiecare data cand ma uit in frigider ma tot. A, da, si gheata, se va depune mai multa gheata in interior, dar frigiderele. Problema FrigiderpostăriIul 2013Cea mai buna marca de combina frigorificapostăriNov 2011frigider racirepostăriOct 2010Mai multe rezultate de la forum. De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste. Daca frigiderul va creaza probleme si nu mai raceste corespunzator, ma puteti solicita in.


In frigider pe peretele din spate se formeaza un strat gros de gheata. Repet, de ce merge non stop si face atat de multa gheata in frigider ? Prinde aer cald din exterior pe undeva asa explica gheata pe .