marți, 15 septembrie 2015

Alin si doru gaz

SC SONBO INTERNATIONAL TRADING SRL (Alin si Doru Gaz Craiova) a luat fiinta in 19si are ca obiect principal de activitate montarea si adaptarea pe . Alin si Doru Gaz Sonbo International ofera servicii de montaj instalatii GPL Craiova, omologate RAR, pentru orice tip de autoturism alimentat pe benzina. Daca vrei sa iti instalezi un KIT GPL acum ai posibilitatea sa il cumperi si in rate!

ALIN DORU GAZ - SONBO International Trading şi-a actualizat fotografia . ALIN SI DORU GAZ SONBO INTERNATIONAL TRADING S. ALIN DORU GAZ - ALIN SI DORU GAZ SONBO INTERNATIONAL TRADING S. Sept 2011GPL- pret, discutii diversepostăriMar 2011cine stie tele. Instalatii GPL - Espero, Cielo, Nubira, Leganza - Page 119. Despre Alin si Doru gaz am o parere foarte proasta, mie cel mai bine mi se pare ca o monteaza Virsta.


Asa eu iti recomand pe cei de la Alin si Doru Gaz de pe Canal(aproape de spitalul 1). Sunt adevarati profesionisti si au un extraordinar bun . Instalatii Gpl Multipunct de la Alin Si Doru Gpl Sonbo International Trading din. Rampa injectie Valtek tip se folose te pentru sistemele cu injec ie de gaz . Alin si Doru Gaz Sonbo International ofera servicii de montaj instalatii GPL Craiova, omologate RAR, pentru orice tip de autoturism .