vineri, 4 septembrie 2015

Calculator alimentare led

Cu acest calculator puteti afla valoarea rezistentei necesare pentru a alimenta LEDurile. Puteti efectua calculul atat pentru alimentarea unui LED cat si pentru . Calculator alimentare LED-uri folosind scheme alimentate cu tensiuni continue şi alternative.

Etichete: calculator, leduri, rezistente. Calculeaza automat valoarea rezistentei pentru alimentarea led-urilor 1. Valorile standard si citirea rezistorilor;; Alegerea rezistentelor;; Folosirea rezistorilor la alimentarea ledurilor;.


Alimentarea LED-urilor cu ajutorul unui rezistor.

Caderea de tensiune pe LED: V IR RD YE GN BL WH. Calcul rezistenta Led - posted in Sectiunea incepatorilor: Led-ul este. Sept 2014sursa alimentare leduri de 3w si 10w - LED-uri si alte. Un LED în mod normal nu poate fi alimentat direct la 230V curent. Calculul bateriei de condensatoare – calculator online. Se va dispersa lumina pe toata suprafata podelei?


Schema becului cu LED-uri pentru 230V 50Hz cu LED-uri de 20mA. Deasemeni, sursa de alimentare trebuie sa poata oferi curentul.

Nu voi repeta formulele de calcul, le gasesti pe pagina asta sau . Am nevoie de ceva sa-mi reduca 12V la 4V (schimb niste becuri cu LED-uri) si cred ca o rezistenta ar ajunge. Motivul alegerei bandei de led-uri in locul unor neoane pentru pc, sau.


Am taiat firul de alimentare cu mufa Molex de la un ventilator vechi pe . Am cumparat de curand un LED si un beculet cu descarcare in gaz care aveau un mic suport cilindric si cativa cm de fir cu gandul sa le pun la . Cablu alimentare calculator televizor Lcd Led TV monitor PC imprimanta. Laptop – Calculator Componente si accesorii.


Am legat becul la o sursă de calculator care scotea 11. Cam ne-ok alimentarea a LED-uri in serie la 12V, tensiunea e mult .