Cornul crește în pădurile de foioase din zonele de deal și munte, dar îl. Fructele (denumite coarne) sunt drupe roșii, alungite, de cm lungime și cm în . Corn se poate referi la: Corn (arbust) - arbust cu lemnul foarte tare, cu flori galbene și cu fructe roșii, comestibile (Cornus mas); Corn (anatomie) - fiecare din .
Accesați Coarne - Cerbii masculi sunt mai mari decât ciutele (femelele) și, spre deosebire de acestea, prezintă coarne caduce. Sunt lipsite de coarne, au degetele II și V destul de bine dezvoltate și foiosul.
Moschiola și Tragulus) trăiesc în păduri dese, marginile . Duikerii sau antilopele duiker, antilopele de pădure (Cephalophinae) sunt o subfamilie.
La duikerii cenușii femelele nu au coarne, iar cele ale masculilor sunt . Mai ales masculul are coarne inelate, puternice și răsucite. Hrana muflonului este vegetală, constând din ierburi de pădure, lăstari, frunze etc. Caracteristice sunt mandibulele mari și roșcate ale masculului, care seamănă cu coarne de cerb și pot fi mișcate ca un clește.
Antilopa de pădure (Cephalophinae); Antilopa cabalină (Hippotraginae) . Ele au un gât bine diferențiat și mobil, fruntea lată ce poartă adesea coarne, ochi mari și. Se crede că pădurile ar fi constituit locul lor inițial de formare.
Deşi cornul înfloreşte foarte devreme, coarnele se coc doar toamna târziu. Cornul este o specie care se întâlneşte relativ frecvent prin pădurile de foioase din .