miercuri, 17 iunie 2015

Zdrobitor desciorchinator cu pompa

Desciorchinator zdrobitor cu pompa mustuiala Arno 35. DESCIORCHINATOR ARNO INOXDESCIORCHINATOR ARNO INOX Zdrobitor desciorchinator. Zdrobitor - desciorchinator ENO Smalto electric cu pompa.

Zdrobitor - desciorchinator Arno Inox electric cu pompa. Compara preturile la Zdrobitor Desciorchinator, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Zdrobitorul desciorchinator ENO are o productivitate superioara celor din gama.


Filtrul Colombo este format dintr-o pompă electrică specială și un sistem de.

Zdrobitor si desciorchinator de struguri LDP5prevazut cu motor si pompa Q20 . Zdrobitoare si desciorchinatoare manuale sau electrice, pentru obtinerea unui vin. Zdrobitor-desciorchinator electric cu pompa ENO InoxMod de acționare: . Oferte produse si servicii: zdrobitor desciorchinator. Lore Enologia Zdrobitor Desciorchinator, DVEP50I.


Dezciorchinator struguri cu zdrobitor prevazut cu motor si pompa Qpentru transvazarea mustuielii. Va propunem modele Zdrobitor si Desciorchinator strugurilor ! Desciorchinator zdrobitor Zambelli CANTINET MOTORI Inox.

Are in dotare o pompa care evacueaza mustuiala catre vasul de maceratie sau fermentare. In functie de forma si functionalitatea lor, desciorchinatoarele se impart in : desciorchinatoare fara pompa de mustuiala si desciorchinatoare prevazute cu pompa . Utilaj folosit la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, . Zdrobitoarele cu desciorchinare sunt utilaje care zdrobesc strugurii si ulterior separa rahisul ciorchinelui de babele zdrobite si must.


Zdrobitor-desciorchinator electric cu pompa ENO Smalto. Utilaj folosit la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, conceput special pentru cramele mici si .