vineri, 5 iunie 2015

Femeie de serviciu scari de bloc bucuresti 2015

Asociatie de Proprietari Angajaza femeie pentru curatenie la bloc. Menaj, ofer unei femei de la tara masa si cazare in casuta separata cu utilitati. Singur fara obligatii, deschis la minte, cu serviciu, nefumator locuiesc singur in .

Piata romana), sector angajeaza femeie de serviciu pentru curatenie. Persoane interesate de un loc de munca stabil situat oriunde in Bucuresti fata de adresa de domiciliu a salariatului. CANDIDATUL IDEAL: Angajam Femeie de Serviciu Complex Sportiv Danger's Team, Bucuresti zona Universitate-Coltea, angajeaza femeie.


Angajam personal curatenie pentru scari de bloc si birouri.

Caut loc de munca ca femeie de serviciu bloc sector , ani experienta in . Angajez femeie de serviciu pentru scari de bloc. Angajam femeie de serviciu pentru zonele: Militari, Drumul Taberei si Salajan. Locuri de munca, oferte de angajare, joburi in Romania si strainatate, Descriere: Femeie de Serviciu pentru Scari de Bloc. Angajez femeie de serviciu pentru scari de bloc in zonele: Salajan si Dristor. Hotel din Bucuresti angajeaza femeie de serviciu full time.


Se cauta persoana pentru postul de femeie de serviciu pentru firma catering evenimente sector 4. Rank in Top Profit Romania, Bucuresti county, activity 8129: Other cleaning. Angajez femeie pt curatenie ore la scari de blocuri in DEVA.

Angajam personal curatenie scari de bloc. RECRUITMENT 2015-11-03; Femeie de serviciu scari de bloc IMGAD GRUP. IN LUCRARI SI SERVICII DESTINATE ASOCIATIILOR DE PROPIETARI DIN BUCURESTI.


Locuri de munca femeie de servici la scara de bloc in Bucuresti! Firma de curatenie, caut doamne serioase pentru curatenie la scari de bloc, î n general . Familie serioasa (persoane) din Bucuresti cauta bucatareasa (nefumatoare). Familie serioasa, angajam femeie pentru menaj in apartament la bloc. O femeie de serviciu care sa faca curat zilnic ar fi mult mai indicat, si mai putin costisitor. Pentru scari de bloc, 1apartamente, 10.


Ma intreb insa pe aici prin apropriere la Bucuresti existe asociatii care.