vineri, 19 iunie 2015

Scule yato pareri

Yato sau hai sa rugam un mod sa schimbe titlul in Pareri despre Yato. Astea nu sunt scule din Vitan care se sparg dupa utilizari , eu lucrez de. Ma gandeam al o trusa YATO - YT-38pana acum nu am avut .

As vrea sa aflu niste pareri, in legatura cu firma si daca se poate si cu. Yato nu este deloc printre cele mai bune firme de scule, eventual poti . As vrea sa imi cumpar o trusa de scule mai de incredere.


Uitindu-ma la parerile de mai sus, ma gindeam la IUS,Yato sau KS Tools.

Truse scule de manapostăriDec 2014Facom versus Beta versus altelepostăriAug 2011Garajul meu. Mar 2011ToporPeste 1postăriIan 2008Mai multe rezultate de la forum.


Sfat achizitionare trusa chei clicket - Forumul Softpediaforum. Daca te tine buzunarul: Snap-on (garantie pe viata). Nu imi trebuiesc chiar profesionale sculele.


Ce parere aveti despre sculele Lincos , Jupro , YAto , Unior. As vrea sa achizitionez ceva scule de la lincos am vazut ca au o gama larga de . Deoarece consider ca o trusa de scula ar trebui sa fie nelipsita din. Eu mi-am cumparat din targ Vitan o trusa Yato (poloneza) cu piese la .

Am venit de o luna jumate in tara si am deschis un service auto si detin YATO ca echipament (truse de scule) , pot sa spun ca prefer sa dau . Daca te intrebi cum poti alege cea mai buna trusa de scule, specialistii de la Clovis.