luni, 29 iunie 2015

Lampa iluminat stradal pret

Cele mai noi tehnologii in domeniul LED - Iluminat Stradal LED cu economie de energie de pana la 4,. INFO: pretul mic NU include TVA, pretul mare include TVA . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ILUMINAT PUBLIC SI INDUSTRIAL.

Preturi pentru ILUMINAT PUBLIC SI INDUSTRIAL de la . Electromagnetica Lampa stradala cu LED ELMA 80-36W. Elba Corp de iluminat stradal, 100W sodiu, DELFIN 0 ELBA. Descoperiti Iluminat Stradal - Iluminat Exterior la preturi reduse (3produse).


Lampa LED iluminat stradal W de la Sc Alfa Cluj Srl . Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, iluminat stradal led de la LED Zone! Lampa LED Iluminat Stradal 12W Power Led. Anunturi lampa iluminat stradal - lampa iluminat stradal. Vand sau schimb Lampa iluminat stradal led noua.


LAMPI STRADALE ECHIPATE CU BECURI ECONOMICE SPIRALA. Lampa de iluminat stradal echipata cu bec economic 35W. Acasă CORPURI DE ILUMINAT CU LEDLAMPI STRADALE CU LED.


Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.

Avantajele iluminatului stradal cu surse LED: consum redus de energie (cu pana la mai putin fata de lampile HID), costuri reduse de intretinere,. Modele de Lampa Stradala cu LED de 28W, 30W, 42W, 50W, 56W, 70W, 84W, 98W, 100W,. Corp iluminat stradal 1W BDY Date tehnice Dimensiuni 5x 2x 1mm Functioneaza cu bec de max 1W Nu este inclus becul Carcasa din ABS. Compara preturile la Corpuri de iluminat Public in sute de magazine.


Stalpi solari de iluminat stradal si perimetral cu panouri solare fotovoltaice. Lampa iluminat stradal LED 100W, Modul LED: MCOB, alimentare: 1- 265V, Flux luminos: 94- 100lm, Consu100W, Dimensiuni: 7x 2x 120 . Stalpii solari fotovoltaici de iluminat sunt ideali pentru iluminarea unor. Stalpi de iluminat solar stradal cu leduri; Stalpi_iluminat_public_solar_eolian_hibrizi. Stalp cu lampa LED pentru iluminat public. La eMAG gasesti o gama larga de aplice la preturi avantajoase.


Lampa LED limaLED Stradala FUSION 6000К 100W. Oferte produse si servicii: lampa iluminat stradal.