luni, 8 iunie 2015

Corp neon cu led

Corp led Tinterconectabil cu intrerupator 4W. Noul Tub Neon LED consuma 9W, 18W sau 22W ! Monteaza acum un tub neon cu LED de 22W fara a mai face modificari.

Suportul pentru tubul LED se alimenteaza direct la 220V si functioneaza fara starter. Cel mai bun pret la tuburi cu LE lumina calda sau rece. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TUBURI CU LED. Preturi pentru TUBURI CU LED de la 2lei. Corp neon IP1200mm echipat cu tub LED 18W empty.


Modificarea schemei de alimentare din corpurile vechi pentru tuburi cu neon la schimbarea acestora. Tuburile cu LED-uri pastreaza forma tuburilor cu neon clasice, insa sunt mult mai. Tuburi led oferite de magicled la preturi incepand cu 1Lei. Corpuri de iluminat industriale si tehnice cu led. CORP NEON LED CU ACUMULATOR ( X W ) TOTAL GREEN.


W TOTAL GREEN Corp de iluminat cu acumulatorCuloare: alb. Plafoniera led aplica led lustra led corp iluminat neon spot led. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice.

Cumpara Tuburi neon de la eMAG la preturi avantajoase. Neon cu led A029-2 T 16W, 120CM, lumina rece. Corp neon: VITO, Office, TG, NOVElite, Horoz. HL1- CORP NEON SCAFA - X W ( HRZ ) . Sus-Neon pe tehnologia LED;Jos-Neon clasic, bazat pe tehnologia.


Corp neon - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Corp iluminat neon pentru tavan casetat Osram cu tuburi.