marți, 16 iunie 2015

Cositoare rotativa mica

Cositoare rotativa Hidraulica Deutz Fahr cu taleri de 2cm. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. U6împreună cu cositoare rotativă şi greblătoare.

Utilaje agricole si industriale Tractoare. Vand Cositoare rotativa, mecanica, cu tamburi, 1. Cositoare cu discuri rotative pentru motocultor cu priza poze . Cositorile rotative cu tamburi mecanice sunt folosite pentru cosirea.

Cositorile rotative cu tambur de 35;65;85;1m, sunt utilizate pentru cosirea ierburilor furajere in. Cositori rotative de la distribuitori, importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Ai folosit pana acum o cositoare rotativa?

COSITOARE JOHN DEERE METRI, Cositoare rotativa surum12 COASA COSITOARE rotativa dupa . Cositori rotative cu tamburi (poloneze) de 35; 65; 85m; noi,cu sau cutite pe tambur,utilaj nou,garantie,piese de schimb . Dutz Fahr, stare foarte buna de functionare, vine insotita de prelata, pret negociabil, mai multe detalii . Utilaje agricole second hand - Cositoare pe buletinulauto. Anunțuri de Cositori care corespund căutării dumneavoastră: Cositori noi și de ocazie de vânzare.


Lama cositoare KGM52506561Lama cositoare sau cutit coasa rotativa, este o. Sfat achizitie cositoare rotativa - am vazut cutie de mm lungime de.