marți, 23 iunie 2015

Taieri prun stanley

Formarea şi taierea pomilor fructiferi ( Vand pomi fructiferi prun) ca procedee agrotehnice sunt menite pentru a dirija creşterea şi productivitatea pomilor pe ro . Executarea corecta a taierilor de fructificare se bazeaza atat pe o buna. Fructifica preponderent pe buchete ramificate soiurile Stanley, .

Etichete: boli ale prunului, cum plantam pomi, PLANTARE PRUN, prun anna spath, prun stanley, taierea prunilor, tratamente pruni . PRUNUL - Denumire stiintifica: Prunus Domestica Expunere: plin soare Sol: tolereaza. Polinator: da, are nevoie Expuere: plin soare Tip: prun semi-pitic . Prunul, pentru romani reprezinta specia pomicola cu rezonante stravechi, fiind caracterizat ca.

Anna Spath, Renclod Althan, Silvia, Carpatin, Centenar si Stanley. Posts about taieri primavara written by Alex Oprea.


Etichete: guest post, pomi, pomi fructiferi, taiere, taieri, taieri de formare.

TAIEREA PRUNULUI,TAIEREA DE TOAMNA A COPACILOR,TAIEREA HIBISCUS,TAIEREA CITRICELOR,TAIEREA DE CRESTERE,TAIEREA COROANEI . Taierea pomilor fructiferi trebuie sa inceapa abia dupa terminarea gerurilor. PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d'agen,tuleu gras,tuleu . In astfel de situatii se impun taierile de intinerire care, in functie de severitatea lor, pot atrage scaderea productiei pe o perioada scurta, dar asigura o dezvoltare . Evoluţia ramurii mijlocii ramificate - ramura mijlocie de la prun se.


Apare frecvent la soiurile Stanley şi Albatros, în urma tăierilor severe. Se recomanda ca taierea pomilor fructiferi sa se efectueze in. Aceste taieri se executa la unii pomi fructiferi : cires, piersic. Informatii, articole, poze si video despre taierea ramurilor.


Prunul este o specie putin pretentioasa si cu o productie buna. Tăierile în verde se execută la speciile: cireş, vişin, piersic timpuriu şi cais.


Trebuie sa tineti cont ca la taieri severe se va degarnisi si productia va scadea mult mai. Ma intereseaza pruni Stanley si Centenar.