miercuri, 17 iunie 2015

Plante benefice energetic

Ficusul — este planta benefica pentru energetica omului. Lui i se datoreaza atmosfera placuta si bunastarea din casa. Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic.

O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Ficusul: planta benefica pentru energetica omului. Lui i se datoreaza atmosfera placutasi bunastarea din casa. Iritarea si furia dispar tot datorita prezentei .

O alta planta benefica este muscata din punct de vedere energetic si din punct de vedere feng shui. In practica feng shui, plantele si florile sunt considerate deosebit de benefice,. Va prezentam mai jos care sunt cele plante benefice pentru interiorul sau exteriorul locuintei, potrivit listverse.


Ficusul – planta benefica pentru energetica omului. Plantele decorative pot fi donatori de energie pentru noi sau vampiri de energie. Ficusul este benefic pentru energetica omului.

Ficusul: planta benefică pentru energetica omului. Lui i se datorează atmosfera plăcută şi bunăstarea din casă. Plantele pot da energie și voie bună sau pot lua din energia noastră. Cu atât mai mult în dormitor, în timpul nopții, când voința noastră . Ritualurile cu plante magice au fost folosite încă din Egiptul antic. Va prezentam mai jos care sunt cele plante benefice pentru.


Mânia (furia) determinã mişcarea energiei cãtre partea superioarã a corpului . Plantele de interior benefice si toxice - plantele naturale decorative sunt. Cladirile de birouri, bine izolate termic in urma crizei energetice din anii '7 ventilate . Cum plantele au un puternic cîmp energetic şi ele se subordonează celor. Obiecte care pot creste nivelul energiei pozitive din casa. Cei care detin animale de companie sau au casa impanzita de flori si plante au parte de un plus.


Aceasta dieta este foarte benefica pentru persoanele obeze, sau . Aceştia prelucrau aici o plantă rară, numită povragă, polvragă sau polovragă (de unde şi numele), . Brusturele este o planta medicinala cu actiune energetica benefica asupra chakrelor si canalelor.