marți, 30 iunie 2015

Echipamente de joaca parc

Recomandam achizitia de echipamente de joaca Art Decor: leagane, balansoare, figurine pe arc, tobogane, panouri alpinism, invartitori si . Amenajari locuri de joaca pentru copii si parcuri de distractii. Cei mai importanti producatori de echipamente destinate spatiilor de joaca, cum.

Echipamente de joaca (parcuri de joaca) pentru copii autorizate ISCIR ! Pagini similareProducatorii si Distribuitorii de Locuri de Joaca si Echipament Sportiv: Jocuri pe arcuri, Balansoare, Echipamente pentru copii,.

Importator, montator si distribuitor de echipamente destinate parcurilor de distractii, spatiilor publice sau private, interioare sau exterioare. Echipamentele de joacă pentru grădini private se pot utiliza, atât ca echipamente de joacă de sine stătătoare în cadrul unui parc de joacă pentru copii, cât şi ca . Echipament de joaca pentru parcuri Piramida Dino.

Cataratoarea din franghie este destinat copiilor peste ani. Este realizat din otel galvanizat; franghie cu . Locul de joaca pentru copii TAKA PAKA din Coresi Mall. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Servicii: proiectare, execuție și întreținere.


Produse: echipamente de joacă, sport, fitness, suprafețe de protecție, mobilier . Certificat de producator echipamente de joaca ISCIR CERT;. Am proiectat si executat parcuri de joaca pentru copii si amenajari cu pergole si mobilier urban:. DFS Center Grup specializata in proiectare si amenajari spatii si locuri de joaca pentru copii, amenajari de parcuri. Sisteme de joaca pentru copii, diferite modele : cetate, vapor, autobuz,. Locuri de joaca la cele mai mici preturi.


Echipamentele de joaca marca Lappset ofera copiilor jocuri amuzante,. Pentru a fi cat mai reale, parcurile tematice Angry Birds ofera acces la nivele noi din . Parc aeronautic realizat de Art Decor in Brasov, Centrul civic.


Primul parc din Romania cu tematica aerospatiala: echipament avion, racheta, turn de control.