miercuri, 10 iunie 2015

Hotel mara sinaia turist info

Cazare Sinaia 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Unitatea se afla pe dn langa Hotel Mara, la intrare in Sinaia dinspre Bucurest.


Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Sinaia, preturi mici. Oferte de cazare la apartamente regim hotelier in Sinaia.


Rezervari directe cu proprietarii de vile din Sinaia, preturi mici. Mara, la aproximativ 1de metri distanta de padure si de poienite.

Vila Gabi este situata in Sinaia la 5m distanta de hotel International la 8m . Vila Georgia beneficiaza de o pozitie privilegiata, fiind amplasata ultracentral, pe bulevardul principal al statiunii Sinaia, in apropierea Hotelul International si . Oferte, preturi si locuri disponibile la Hotel Mara, Sinaia. Hotel Mara din Sinaia, fostul Holiday Inn Resort Sinaia, este singurul hotel de pe Valea Prahovei care a facut parte dintr-un lant hotelier international de renume . Cazare hoteluri Sinaia, Rezervari hoteluri Sinaia la PRETUL MINIM GARANTAT.


Situat in centrul orasului Sinaia, accesul la Hotel Carpathia este extrem de facil,. Complexul hotelier Cristal Stadion pune la dispozitia turistilor o locatie relativ . Tarife de cazare la Hotel Mara: de la 242.


Cat costa o camera la Hotel Mara Sinaia si cum poti face o rezervare online sau telefonic.