miercuri, 3 iunie 2015

Sudura tig definitie

Arcul electric se formeaza intre electrodul infuzibil si piesa de sudat, asigurand topirea locala a materialului de baza si a . Principiul procedeului WIG consta în formarea unui arc electric între un electrod nefuzibil din wolfram si metalul de sudat. Arcul electric, electrodul de wolfram si . Definiţii: Imbinarea sudată este o legătură metalică, nedemontabilă, realizată. Procedeul SEI este de fapt procedeul traditional de sudare.


Punctul de lucru defineste lungimea arcului electric, viteza de avans a sarmei, rata. MIG, TIG, sudare cu plasma, protectie la radacina. Se defineşte coeficientul de depunere ca fiind masa de metal depus . PRINDEREA ÎN PUNCTE DE SUDURĂ A TABLELOR SUBŢIRI. Apoi ai cele cu sudura in mediu protejat MIG-MAG si TIG In loc de electrozi folosesc o sarma subtire si in jurul ei sufla un gaz de obicei Argon. De mai multa vreme am achizitionat un aparat de sudura in mediu.


Serviciile firmei CENTRUL DE SUDURA parte a grupului de firme REBELS GRUP sunt in special in domeniul reparatiilor pieselor prin sudare si a lucrarilor . Lukamet Staal BV ofera sudura pentru toate tipurile de constructii metalice. G in DC-, cu amorsare prin contact (liFt-arC).


Aparat sudare tip invertor Buddy Tig 160. Conceptie, executie si calitate garantata de firma ESAB – Suedia , certificata ISO 9001.