luni, 22 iunie 2015

Plita soba cu rama

Fonta cenusie vopsita; Dimensiuni rama exterior(Lxl): 720x6mm; Dimensiuni plita: 645x4mm; Dimensiuni . Plita din fonta cu un singur ochi pentru sobe de mici dimensiuni, cercuri.

Include in pret plita cu rama si cercurile pentru ochiuri. Plita din fonta cu ochiuri, pentru sobe teracota si gratare de exterior. Fiecare ochi dispune de cercuri independente pentru.

Plite pentru soba, oferte si promotii la Turnătoria de fontă MAE, calitate garantata la preturi. Set plită mare cu un cerc în plus şi ramă pentru sobă SP04. Plita fara rama mare 470x6mm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii sobe. Accesorii pt Soba si Semineu (buc set). Plita din fonta destinat pentru sobe de teracota si gratare.


Plita este finisata cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte. Cumpara Plita soba cu ochiuri, fara rama BuildXell 550x4mm online de la eMAG la pret avantajos. Plita soba vesta cu horn MZPLW Ansamblu rama plita vesta cu horn Dimensiuni:.


Compara preturile la Plita si Sobe si seminee, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Plita neagra din fonta 52xcm, cu iesire pentru burlan. Pret: 3Lei; Lungime: 95cm; Latime: 52cm; Rama si plita din fonta; Cu iesire pentru burlan, de 120mm .