marți, 23 iunie 2015

Picturi pe pereti cu flori

Nu a stat pe gânduri şi a realizat prima pictură pe pereţi, de care. Wall painting for children and babies rooms, living rooms, bedrooms, hallways, kitchens, medical offices.


Inspira-te din aceste decoratiuni pentru pereti la indemana oricui, care vor da un aer.

Cosul de rufe poate fi transformat in forma de pictat. Ce-ati zice de niste desene pe pereti cu flori ca idei de decoratiuni interioare?


Stickerul Perete cu Flori de la BeeStick exact asta va propune! Copac Cu Flori, Picturi pe pereti - Eliza Mihalcea - Graphic Designer, Web Designer, Painter, 2D Artist - Bucuresti, Romania.

Daca anul trecut pictam numai flori pe pereti si copaci, fiind o tema foarte mult adoptata si apreciata de toti. De ce il prezint pe un site dedicat picturilor murale? Stiu ca nu toti parintii isi permit sa apeleze la artisti pentru a inveseli camera copilului lor cu picturi pe pereti,. Tablouri decorative cu flori: tablouri cu maci, tablouri cu lalele, tablouri cu floarea soarelui si alte flori, diverse dimensiuni si.


Aceasta pictura este perfecta pentru camera unei fete, pentru cresa, gradinita sau oriunde altundeva. Pictura pe perete este alegerea ideala pentru decorarea camerei copilului tau.


In categoria Camera Copilului puteti vedea lucrarile realizate de noi pana in . Notele le-am pictat cu culori pure în ordinea curcubeului. O zi întreagă m-am ocupat doar de portativ şi florile de la capătul portativului, de la 9 .

Portofoliu – picturi realizate de echipa noastra – categoria Casa Ta. Picturi pe pereti – Copac cu flori, frunze si fluturi. Portofoliu – picturi realizate de echipa noastra – categoria Pensiuni, Vile. Stickere decorative pentru pereti, oferte si promotii la Lipicios.


Astazi vom realiza o comparatie intre picturi pe pereti vs stickere de. In stickerul decorativ Copac cu ramuri de mai jos exista si flori care pot fi . Tablouri cu flori, aranjamentele florale vor oferi oricand armonia unei incaperi.


Tablou pictat manual piese FLORI DA031Eempty.