vineri, 30 mai 2014

Tigaie fonta pura

Inghetata dupa reteta traditionala contine oua, zahar, lapte sau smantana. Pentru unele persoane, insa, ultimele doua sunt complet interzise daca sufera de . Ingrediente Inghetata de cirese 4ml smantana pentru frisca, 2ml lapte condensat, lingurita lichior de cirese, 2gr cirese, gr zahar.

Ingrediente pentru inghetata de casa sunt simple: smantana, iaurt gras. Daca faci inghetata de casa dupa retete care contin si oua, pune un . Se bate din nou şi se răstoarnă peste îngheţata de ciocolată, fără să se amestece.


Nu vă faceţi griji dacă nu aveţi maşină de înghetaţă, pentru că puteţi folosi şi mixerul.

Pentru a prepara inghetata de casa avem nevoie de ingrediente proaspete: oua, lapte integral si smantana cu grasime. Si mi-am amintit atunci de reteta de inghetata de la David Lebovitz pe. Ei bine, mi s-a pus pata sa incerc sa fac o inghetata asemanatoare in casa. O rețetă ușoară și rapidă de minciunele pe bază de iaurt!


Inghetata de vanilie este cea mai iubita si mai populara inghetata din lume. Inghetata de capsuni, reteta din categoria Deserturi cu fructe. Turnati peste ele smantana dulce lichida.