miercuri, 28 mai 2014

Case batranesti renovate

Renovarea unei case, fie ca vorbim de modernizarea unei case batranesti din lut, a uneia de lemn, sau pur si simplu de cresterea confortului . Casa batraneasca transformata intr-o superba locuinta moderna. Se spune ca e mai simplu sa construiesti .

Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica, sa zicem la Breaza. Nu conteaza starea jalnica in care se afla, din contra, asta . Au renunțat la locuința de la oraș, că doar . RENOVAREA CASELOR BATRANESTI,CUM SE CONSTRUIESC ACOPERISURILE CASELOR,ISTORIA CASELOR,EXTERIORUL CASELOR,RENOVAREA .

Vand in darvari darvari casa se ofera spre vanzare o prorpietate situata in com ciorogarla, sat darvari. Constructia o casa batraneasca, renovata si reabilitata . Pentru case batranesti renovate poze iti oferim multiple optiuni de alegere. Anunturi Imobiliare case batranesti renovate poze Apartamente Busteni, . Acum zile - De vanzare casa batraneasca demolabila plus teren intravilan construibil in.


Casa batraneasca , partial renovata, locuita de proprietar' total . Mai multe case bătrâneşti din Măgura Ilvei au fost amenajate special pentru imigranţii din. Focul a cuprins casa bătrânească în care se aflau femeia, în vârstă de de ani, . Ilfov, langa spital, casa batraneasca, camere mari, necesita renovare,. Giurgiu, vand casa batraneasca, necesita renovare, apa in curte, . Descriere Imobil: Inchiriere casa in renovare formata din doua camere si dependinte in zona Malu Rosu, suprafata construita mp, posibilitati utilizare orice . Casa batraneasca renovata:parchet,soba,placata cu polistiren;garaj mare;curte imrejmuita cu gard-5mp;apa si curentul trase;posibilitate gaze la poarta .