luni, 12 mai 2014

Irigare prin picurare livezi

Aceasta metoda de irigare a pomilor fructiferi este foarte eficienta deoarece. POMPA SISTEM DE PICURARE LA POMI FRUCTIFERI.


Agrointeligența vă prezintă cel mai nou sistem de irigare intrat pe piața din.

Față de sistemele clasice de irigare prin picurare, Aquaplant . Instalatii de irigat: tub de picurare cu picurator cilindric, avand grosimea peretelui de mm - mm. Tub de picurare cu durata de viata de pana la ani-1.


Va prezentam mai jos avantajele folosirii instalatiilor de irigare prin picurare:. Sistemul de irigatie prin picurare consta in principal din urmatoarele componente: Unitatea centrala de unde apa este amestecata cu fertilizantii si este . Robinet pentru fiecare linie de irigare, adică pentru fiecare rând de. Liniile de picurare racordate la coloana principală care este trasă pe sub .

Acest produs poate fi utilizat la irigarea culturilor de legume, flori, livezi, vita de vie, gazon, etc. Irigarea cu ajutorul tubului de picurare se face de obicei in parcuri,vii si livezi datorita distantelor mai mari intre plante,rezistentei si perioadei de viata mai lunga . Daca avem irigare prin picurare, noi deja stim ce roada vom primi.


Ca sa obtii o roada constanta de fructe, legume, fara irigare prin picurare eu . Irigare prin sistem de picurare - NU este reclama,ci un mic ajutaj despre cum se face un sistem prin picurare. Page of 1-Mai multe rezultate de la forum.


Preturi pentru INSTALATII PENTRU IRIGATII de la lei. Banda pentru irigare prin picurare Hydro-S mil mm 11cm 2286m. Lobby pentru irigarea prin picurare Programul de finantare este conceput.


Montaj sisteme de irigatii prin aspersare, picurare sau automatizate.