vineri, 16 mai 2014

Spiralator de legume pret

Cumpara Curatitoare legume si fructe de la eMAG la preturi avantajoase. Preturi si oferta de produse din gama feliator legume si spiralator din toate magazinele online din Romania. Feliator legume Vegetable Chopper RS-58 .

Compara preturile la Feliator Legume, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Spiralatorul de legume poate fi folosit pentru a face paste raw din legume.


Este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta si este foarte usor de . Aparat de spiralat legume forma taitei sau cips.

Cu Spiralatorul pentru legume si fructe va va fi mult mai usor sa respectati dieta. O salata eleganta, ciorba sau orice mancare poate sa fie acum mult mai aspectuoasa cu ajutorul feliatorului si spiralatorului pentru legume.

Pentru combinatiile de fructe si legume din storcator sau blender, doar. Spiralator acasa sa taie fructele si legumele cu el in forma de taietei sau chipsuri, pot citi detalii despre cavaler si pretul sau aici. Feliator si Spiralator De Legume la cel mai mic pret. Feliatorul de legume Lurch Super la cel mai mic pret.


Spiralator de legume Cluj-Napoca - imagine Galerie. Accesoriu taiere spirala spiralator Kitchenaid - 5KSM2APC LAME . Cumparaturi on line produse teleshopping : aparat masaj anticelulitic relax and tone, tratamente antiri aparate de ras si de tuns, accesorii coafura, sisteme . Descoperiti Accesorii Bucatarie - Ustensile Bucatarie la preturi reduse (33produse). Ascutitoare legume creion de la Plasma Trade Srl (happymax.ro) . Dati prin spiralator legumele folosind lama cea mai fină.


Spiralator de legume si fructe este un produs vandut foarte bine de Happymax. CLICK AICI PENTRU PRET SI DETALII.