luni, 26 mai 2014

Cada baie tabla pret

Cada tabla Smavit Cassia 150xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cazi de baie rectangulare. Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei.

Cada rectangulara de tabla Smavit Cassia, 1x cm. Cada tabla Smavit Cassia 170xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. CADA ACRIL MINI (FARA PANOU, FARA SUPORT), L.

CADA DIN FONTA ORIENT, PT MONTAJ INGROPAT, INCLUDE SUPORT, L. Fii la curent cu preţurile mici LEROY MERLIN! Comparati preturile magazinelor online la Cazi baie gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Cada baie din . Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Peste de modele unice: drepte, pe colț, rotunde.


Avem peste produse in categoria Cazi cu preturi de la 34. Alegeti gama noastra variata de modele de cazi de baie pe colt, cazi de baie asimetrice, ieftine,vane baie, cu hidromasaj, cazi de baie preturi. O GAMA ESENTIALA DE PRODUSE PENTRU SALI DE BAIE, IN STOC!


Utilizare: pentru cadă dreaptă cu lungimea de 1- 1cm;Material: oţel.

Material: placă acryl antibacterian,Preţul nu include masca. Cada fonta (cm): 1lungime, latime, inaltime -stare f. Cadă baie din tablă de oţel de mm emailat.


Alege din 1oferte pentru cazi de baie ieftine. Cazi de baie ieftine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.