joi, 8 mai 2014

Omniclean iasi

Omniclean este o curatatorie ecologica ce ofera servicii de inalta calitate pentru spalat haine, dry cleaning, curatat covoare, calcat camasi, calcat pantaloni. Omniclean este o curatatorie ecologica ce ofera servicii de inalta calitate pentru spalat haine, dry.

In acest moment suntem prezenti in cinci locatii din Iasi. Omniclean este prima spalatorie - curatatorie ecologica din Romania care a implementat cel mai modern sistem de. E-On Centrul de Relatii cu Clientii Iasi.


Laundromat Omniclean, curatatorie de tip Self Service inaugurata.

O primarie din Iasi da jumatate de milion de euro pentru un drum satesc. Centre OmniClean in Iasi: Kaufland Pacurari - Şoseaua Pacurari, Nr. Kaufland Podul de Piatra - StradaMitropolit . Noua locaţie Omniclean are o capacitate totală de kilograme pe oră, punând. Laundromat-ul Omniclean oferă soluţii complete, punând la . Ai Reducere la Curatatoria Omniclean! Curatatoria Omniclean de tip self service este solutia pentru cei care doresc sa isi.


OMNICLEAN singura firma ce utilizeaza trei tehnologii de curatare din Iasi va asteaptala Palas Mall pentru un test gratuit – un sacou . Iata cateva locuri in Iasi unde puteti sa va curatati hainele.

Centrul Comercial Carrefour Felicia) Iasi Telefon:. Iasi, in incinta Carrefour Era , intrarea prin spate. Etichete:chimica, curatatorie, iasi, omniclean. Laundromat Omniclean, curatatorie de tip Self Service inaugurata in Palas Buna Ziua Iasi. Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Acest punct de lucru este situat in parcarea Kaufland - Alexandru cel Bun.


Situata la parterul cladirii United Business Center curatatoria Omniclean de. Iasi - Spalatorie Auto, telefon de contact, fax si email - Spalatorii Auto din toate judetele.


SC CURATATORIA OMNICLEAN SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.